Om oss

Facit Byggställningar levererar byggnadsställningar, väderskydd och erbjuder bygghissar till hela Stor-Stockholm med omnejd. Vi är medlemsföretag i de största och viktigaste föreningarna i branschen och vi följer självklart kollektivavtal.


Ända sedan Facit Byggställningar grundades 2011 har vår verksamhet baserats på ärlighet, trygghet och kompetens. Vi värnar om bra och långa kundrelationer – vårt mål är att du ska vara nöjd med oss. Vi är stolta över att i mer än ett decennium hjälpt såväl byggföretag och hantverkare som fastighetsägare och privatpersoner att hitta rätt ställning till rätt pris!


Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Facit Byggställningar sponsrar Ågesta Golfklubb

I år är vi stolta sponsorer av Ågesta Golfklubb. 


Ågesta är en komplett golfanläggning endast 15 min från Stockholm city. Förutom en 18-hålsbana som håller hög kvalité erbjuder de en Pay & Play 9-hålsbana, drivingrange och övningsområden.

Klubbhuset rymmer reception/golfshop, en omtyckt restaurang, gym, omklädningsrum och under vintertid även egen slaghall.

Brödernas Hockey + Facit Byggställningar

Vi sponsrar framtidens hockey.


Vi tror på att människor blir starkare tillsammans och därför är rollen som sponsor viktig för oss. Idrott och hälsa är en viktig grundpelare för Facit Byggställningar och som gamla hockeyspelare känns det naturligt att stötta just den här delen av idrotten.


Brödernas Hockey är just nu på en spännande resa som precis har börjat och vi ser fram emot att se vad det kan leda till.